Johanssons Delikatesser

Julklappar, Julgåvor & Julpresenter till Personal & Kunder

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor i Småland/Kalmar erbjuder ett brett sortiment av julklappar, julgåvor och företagsgåvor till jul såsom delikatesslådor, julgodis, belgiska chokladaskar, mjuka paket samt en mängd presentkort och gåvokort med olika teman. Vi har trogna kunder från Ystad i söder till Kiruna i norr som uppskattar vårt spännande julsortiment, smålänska priser och den personliga service som ett stabilt familjeföretaget kan ge.

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor erbjuder inte mindre än 28 stycken unika delikatesslådor, där alla kan finna sin favorit efter smak och budget. Vi erbjuder även kunden att kombinera ihop sin egen unika julgåva/julklapp till sina medarbetare och kunder, kontakta oss för offert och förslag.

Till er som önskar ge era anställda och kunder något så traditionsbundet som julgodis och chokladaskar har vi mycket att välja på. Ni kan välja mellan någon av våra populära trälådor fyllda med en lyxig julblandning eller våra belgiska chokladaskar som vi marknadsför. Vi har inte mindre än ett 20 tal olika chokladaskar att välja mellan, allt av högsta kvalitet.

Vårt sortiment av mjuka företagsjulklappar till personal och kunder är framtaget med utgångspunkt på kvalitet. De senaste åren har vi valt att samarbeta med Newport Collection när det gäller textilier.

För er som har svårt att hitta en julklapp till personalen och kunderna som passar alla kan vi varmt rekommendera våra Presentkort/Gåvokort för företag. Mottagaren väljer då själv från ett brett sortiment av diverse julgåvor och får julklappen direkt hemsänd till sig.

En julgåva från Johanssons Delikatesser till personal och kunder är alltid ett säkert val. Vi har mer än 20 års erfarenheter av julklappar, julgåvor och julpresenter till företag, föreningar, organisationer och myndigheter vilket ger dig som kund en trygghet om ni väljer oss som samarbetspartner. Att det vi erbjuder är av högsta kvalitet och kommer fram i tid är för oss en självklarhet. Vi samarbetar med ett fåtal svenska samarbetspartner som vi har handplockat med stor omsorg av kvalitet och leveranssäkerhet, så att du som kund skall bli 100% nöjd med presenterna du beställer.

Delikatesslådor till Personal & Kunder

Till jul är Johanssons Delikatesser & Företagsgåvors populäraste julklappar till personal & kunder våra egna unika kombinerade trälådor/presentkartonger fyllda med delikatesser från Sverige och övriga Europa. I år har vi utökat vårt utbud från 25 lådor med ytterliggare tre spännande matgåvor efter önskemål från våra kunder. Dessa tre nya matpresenter är salamisäcken, skafferilådan samt en tapaslåda. De två förstnämnda kräver ingen kyla. De övriga 25 lådorna har vi uppdaterat och förbättrat till årets julsäsong. Läs mer om vår delikatesslådor!

Julgodis & Belgiska Chokladaskar till Personal & Kunder

Belgisk choklad är av många ansedd som "världens bästa choklad" och Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor har valt ut ett antal nya och klassiska chokladaskar från de kände belgiska chokladtillverkaren Duc d´O, Guylian samt Kims som vi i år erbjuder våra kunder. Samtliga askar levereras inslagna i presentpapper till er så det bara är att lämna över presenten till mottagaren.

Förutom chokladaskar kan vi för andra året i rad erbjuda våra omåttligt populära trälådor fyllda med en lyxig godisblandning där alla kan finna sina favoriter. Lyxblandningen innehåller bland annat kända märken såsom: Twix - Bounty - Snickers - Marianne - Dumble - Fazer mint - Dumble Lakrits - Italienska blandade lyxpraliner samt Gräddkola - Chokladmintkola - Milk Toffee - Chokotoffe - Mjuk Polka - Smörkaramell - Klar Frukt. Trälådorna säljs i vikterna 1.8 kilo, 3.5 kilo samt 5 kilo. Samtliga godisbitar är inslagna vilket även gör att det blir mer hygieniskt i fall ni önskar ställa fram lådorna på fikaborden eller receptionsdisken, för att sprida julglädjen på arbetsplatsen.

Mjuka Företagsjulklappar till Personal och Kunder.

Vårt sortiment av företagsjulgåvor av textil har vi hämtat från Newports produkter som är klassiska textilier i genuin amerikansk New England-stil och som pryder sin plats i mottagarens hem. Här finner ni bäddset, frotté, pläddar, tofflor och morgonrockar i en fantastisk kvalité. Varje gåva levereras i en exklusive presentkartong.

Presentkort och Gåvokort till Personal och Kunder.

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor samarbetar med Supékort Sweden AB när det gäller presentkort & gåvokort. De är ett av Nordens ledande gåvokortsföretag och har funnits på marknaden sedan 1999. Till jul är Supékort Supreme vår storsäljare med 30 stycken utvalda julgåvor att välja mellan. Vi har även presentkort som Supékort Delight, Pocketcard, Wellness Card m.m. att erbjuda er. Den stora fördelen med gåvokorten är att det är enkelt för företagen att ge och mottagaren kan själv välja när och vilken julgåva han eller hon vill ha hemsänt till sig.

Övrigt

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor har sitt kontor längs E22 mellan Kalmar och Karlskrona. Vår stora erfarenhet och vårt brinnande intresse av julklappar, julgåvor, julpresenter, företagsgåvor, företagspresenter, personalgåvor, personalklappar, personaljulklappar, presenter, presentmat och matgåvor till personal, medarbetare, kunder och leverantörer gör oss till en perfekt samarbetspartner när årets viktigaste gåva skall köpas in.

Välkommen!