Julgåvor, Julklappar, Julpresenter personal

 Julgåvor, Julklappar, Julpresenter till personal, medarbetare, anställda & företag. 

Ätbara julklappar som Delikatesslådor, Delikatesskorgar, Delikatesspresenter, Julgodis, Chokladaskar, Populära julklappar/julgåvor från kända varumärken samt presentkort/gåvokort med olika teman. Hos oss finns något för alla.

OBS! Nya och tillfälliga skatteregler för 2021 innebär att man skattefritt får ge upp till 2500:- inkl. moms i gåva såsom julklapp till sina anställda.  

;Under perioden 1 januari – 31 december 2021 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor som innebär att du inte förmånsbeskattas för gåvor från din arbetsgivare så länge gåvornas värde sammantaget inte överstiger 2 500 kr och att de inte lämnas i pengar. Reglerna träder i kraft 1 maj 2021 men gäller för hela året; . För mer exakt juridisk information se Skatteverkets hemsida.

Julgåvor, Julklappar, Julpresenter till personal, företag & anställda 2021

 

Julgåvor, Julklappar, Julpresenter till personal, företag, anställda & medarbetare är något som Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor brinner extra för. Vi erbjuder ett unikt & brett sortiment av ätbara julklappar som Delikatesslådor, Julgodis, Chokladaskar samt populära julklappar från kända varumärken och presentkort/gåvokort med olika teman. Redan innan midsommar börjar vi förberedda 2021 års sortiment av julgåvor, julklappar & julpresenter till personal, företag & anställda. Johanssons Delikatesser har sitt kontor/lager söder om Kalmar i Småland. Våra kunder finns dock över hela vårt avlånga land från Ystad i söder till Kiruna i norr. Ni beställer och vi leverera till önskad adress över hela Sverige. Både gamla och nya kunder uppskattar speciellt våra Småländska priser och den personliga servicen som vi ger. Vi har varit verksam sedan 2003 och levererat över 100000 julgåvor, julklappar & julpresenter till personal, företag & dess medarbetare & kunder.

 

En företagsgåva från Johanssons Delikatesser till personal och kunder är ett säkert val för er då vi har lång erfarenheter av julgåvor, julklappar och julpresenter till företag, föreningar, organisationer och myndigheter vilket ger dig som kund en trygghet om ni väljer oss som samarbetspartner. Att det vi erbjuder är av högsta kvalitet och kommer fram i tid är för oss en självklarhet. Vi samarbetar med ett fåtal svenska samarbetspartner som vi har handplockat med stor omsorg av kvalitet och leveranssäkerhet, så att du som kund skall bli 100% nöjd med julklapparna du beställer. Våra Delikatesslådor och matpresenter samt godislådor har vi själva tagit fram och packar dem efter er beställning.

Delikatesslådor & matgåvor till företag, anställda & kunder

 

Ätbara julklappar som Delikatesslådor & matpresenter är till jul Johanssons Delikatesser & Företagsgåvors populäraste företagsjulklappar till personal, anställda, medarbetare & kunder. Våra Delikatesslådor & matgåvor är fyllda med delikatesser från både Sverige och Europa. Vi har själva kombinerat ihop dessa julgåvor och finns därför enbart att beställa hos oss eller hos några få utvalda återförsäljare. I år har vi utökat vårt utbud till ca 35 jullådor i olika prisklasser och inriktningar. Vi har Sverigelådor, Korvlådor, Ostlådor, Chark & Deli lådor, Fisklådor samt riktigt Exklusiva VIP lådor. Se hela vårt sortiment här. Även då vi förmodligen har Sveriges bredaste sortiment av Delikatesslådor & matgåvor till jul så kanske ni önskar en speciallåda bara till er. Det hjälper vi gärna till med i så fall, kontakta oss på e-post (info@smakfullreklam.se) eller slå oss en signal 0486-20280.

Julgodis till personal, kunder & företag

 

Julgodis till personal, kunder & företag är efter delikatesslådor Johanssons populäraste julklappar till företag. Julgodiset packas i läckra Trälådor eller i klassiska Jutevävssäckar. En perfekt julgåva att skicka till arbetsplatser när ni vill att alla skall få ta del av julklappen. Ni kan välja mellan att få julgodiset packat i våra omåttligt populära Trälådor eller våra klassiska Jutevävssäckar (med rött sidenband och den förtryckta hälsning God Jul). Trälådorna med julgodis har den stora fördelen att de är lättplacerad samt att ni kan skicka med en julhälsning som alla kan se när locket öppnas. Vi fyller våra trälådor och säckar med vår egen godislyxblandning  bestående av enbart inslaget godis från kända varumärken. Lyxblandningen innehåller bland annat: Fazer mint, Twix, Bounty, Snickers, Dumble, Rydfors gräddkola, Fruktkola, Rydfors Salmiakola, Mars, Daim, Fondante mint, Werthers, Reisen samt Tomtepraliner. 

Trälådorna finns i vikterna (antal kilo godis exklusive lådans vikt) 1,5 – 3,0 – 4,5 – 7,0 – 14 kilo och jutesäckarna finns i vikterna 1,5 – 3,5 kilo.

 

Belgisk choklad är av många ansedd som “världens bästa choklad” och Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor har valt ut ett antal nya och klassiska chokladaskar från de kände belgiska chokladtillverkaren Duc d´O, Guylian samt Kims som vi i år erbjuder våra kunder. Chokladaskar till jul är en klassisk julklapp till både anställda och kunder. Lätt att beställa och lätt att ge bort. Tyvärr så brukar vårt lager av de mest populära chokladaskarna ta slut innan julen står för dörren så var ute i god tid.

Företagsjulklappar från kända varumärken till personal och kunder.

 

Julklappar från kända varumärken blir alltid uppskattade. Dels är det julklappar som alla känner igen och dessutom till mycket förmånliga priser. Vi har förhandlat oss till priser som ligger långt under rekommenderat butikspris på många av våra märkesvaror. Här hittar ni julgåvor från bland annat Sagaform och Ernst Kirchsteiger, Moberg Collection, Kostaboda, Orrefors mm. Välj mellan ljuslyktor, knivset med högkvalitativt rostfritt stål, vinglas, stengods som serveringsskålar, ugnsformar samt muggar. Letar ni efter varma sköna plädar,

Presentkort och gåvokort till anställda och kunder.

 

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor samarbetar med Supékort Sweden AB när det gäller presentkort & gåvokort. De är ett av Nordens ledande gåvokortsföretag och har funnits på marknaden sedan 1999. Till jul är Supékort Supreme vår storsäljare med 30 stycken utvalda julgåvor att välja mellan. Vi har även presentkort som Supékort Delight, Pocketcard, Wellness Card m.m. att erbjuda er. Den stora fördelen med gåvokorten är att det är enkelt för företagen att ge och mottagaren kan själv välja när och vilken julgåva han eller hon vill ha hemsänt till sig.

Övrigt

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor har sitt kontor längs E22 mellan Kalmar och Karlskrona. Vår stora erfarenhet och vårt brinnande intresse av julklappar, julgåvor, julpresenter, företagsgåvor, företagspresenter, personalgåvor, personalklappar, personaljulklappar, presenter, presentmat och matgåvor till personal, medarbetare, kunder och leverantörer gör oss till en perfekt samarbetspartner när årets viktigaste gåva skall köpas in.

Välkommen in i vår webbutik och se vårt digra sortiment av julgåvor, julklappar & julpresenter till personal, företag & anställda