Vårt företag

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor är ett växande familjeföretag med mer än 17 års erfarenhet i branschen. Vår specialitet till jul är Delikatesslådor/matgåvor fyllda med matdelikatesser från Sverige och övriga Europa, där alla kan finna sina favoriter. Inom denna nisch är vi en av de största aktörerna i Sverige. Förutom våra populära säsongsprodukter så marknadsför, utvecklar och säljer vi reklamgodis, present- & profilprodukter, textilprodukter, yrkeskläder samt övriga säsongsprodukter på hela den svenska marknaden året runt. Vi kan hjälpa till med allt från den lilla kampanjprodukten till varumärkesbyggande helhetslösningar..

 

Allt fler företag upptäcker att de genom profilprodukter stärker sin egen profil och varumärke. Dessa produkter används även framgångsrikt i kampanjer. Din personliga kontaktperson på Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor hjälper dig att hitta just de lösningar och produkter som kan vara av intresse för ditt företag. Kom till oss med dina idéer, önskemål och planer, så kommer vi att ge dig den allra bästa service.

 

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor använder sig av ett fåtal svenska samarbetspartner som vi har handplockat med stor omsorg av kvalitet och leveranssäkerhet, så att du som kund skall bli 100% nöjd med det du beställer. Vårt kvalitetskoncept försäkrar dig också om en hög kvalitet. Från utformning och design till produktion av innehåll och förpackning, följs produkten av en noggrann kvalitetskontroll. Produkterna innehåller endast råvaror av högsta kvalitet, som alla är godkända av svenska myndigheter – en trygghet för dig som kund.

 

Nöjd kundgaranti

Prisgaranti

Hittar du mot förmodan samma produkt till ett lägre pris så erbjuder vi ett ännu lägre pris. Detta gäller våra Delikatesslådor & Godislådor. Hos oss betalar du aldrig för mycket.

Personlig service

Hos oss har du alltid en personlig säljkontakt som hjälper dig med dina beställningar och svarar på dina frågor.

Snabba & trygga leveranser

Har du en deadline så håller vi den. Vi förstår vikten av att leverera i tid och är stolta över vår höga leveranssäkerhet.

Vårt säljteam

Peter Johansson

Delägare & säljare på Johanssons Delikatesser

Katrin Christiansen

Delägare & säljare på Johanssons Delikatesser