Delikatesslådor och matgåvor till jul

Delikatesslådor och matgåvor till jul

Sverigelådor

Sverigelådor är delikatesslådor & matgåvor till jul med inriktning på genuina svenska råvaror och smaker. I dessa julklappar & julgåvor finns t.ex ost, lax, sill, vilt, korv, senap, bog. röror, såser, pepparkakor mm. Allt som hör till ett klassisk svenskt julbord.

Korvlådor

Korvlådor är delikatesslådor & matgåvor till personal & kunder fyllda med smakrika korvar från Sverige, Tyskland, Ungern, Spanien och Italien mm samt passande tillbehör.

Ostlådor

Ostlådor är delikatesslådor & matgåvor till personal & kunder som vi har fyllt med smakrika hårdostar, dessertostar, kex och diverse tillbehör. Julklappen för ostälskare av stora mått. Ett gott glas vin till så smaklökarna i taket.

Chark & Deli

Chark & Deli är delikatesslådor & matgåvor till personal & kunder innehållande mixade matdelikatesser från både svenska och europeiska producenter. Välj mellan Gourmetlådor, Gästgivarlådor, Tapaslådor samt vår näst intill benfri lammfiol som kommer packad i jutevävssäck.

svensk delikatesslåda utan kyla

Okylda delikatesspresenter

Här har vi samlat alla delikatesspresenter som kan förvaras i rumstemperatur under lång tid

Johanssons VIP Julklapparnas Julklapp

Exklusiva lådor

Johanssons exklusiva lådor är delikatesslådor & matgåvor till personal & kunder för den som önskar allt. 

Delikatesslådor & matgåvor till jul

Delikatesslådor och matgåvor till jul är Johanssons Delikatesser & Företagsgåvors populäraste julklappar & julgåvor till företag, anställda, personal, medarbetare & företagskunder. Våra kunder finns över hela vårt avlånga land, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vi levererar huvuddelen av våra ätbara jullådor över hela Sverige med hjälp av Schenker logistik.

 

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvors  julklappar, julgåvor, julpresenter och företagsjulklappar som ni finner på denna sida har vi själva skapat och tagit fram.  All packning av julgåvan sker i våra egna lokaler och förvaras i kylrum tills det är dags att leverera dem till er. Vi påbörjar packning av julklappen först efter vi erhållit en beställning från er. Redan innan sommar tar vi in smakprover och kombinera ihop våra unika Delikatesslådor & matgåvor till jul .Vi köper in varorna från noga utvalda svenska grossister/producenter och sedan packas dessa i våra exklusiva trälådor, presentkartonger eller jutevävssäckar.

 

Önskar ni en julhälsning bifogad i gåvan så kan vi även fixa detta. Det enklaste förfarandet är att ni som kund skickar er skrivna julhälsningarna till oss per post så bifogar vi julhälsning i julklappen (utan kostnad). Vill ni att vi skall ta fram er julhälsning så löser vi även detta men ni behöver då vara ute i god tid innan packning och leverans skall ske, kontakta oss på info@smakfullreklam.se eller ring 0486-20280.

 

Beställ i god tid:
Beställ redan idag men få leveransen till önskad vecka/datum. Ni måste alltid uppge “Önskat leveransdatum / vecka hos kund ” innan ni kan skicka beställningen till oss. Det gör att ni kan lägga beställningen i god tid men få julpresenterna levererade när ni önskar. Vi skickar dock aldrig matpresenter från oss på fredagar med leverans följande måndag till er då godset kan bli stående på terminal under helgen.

 

OBS! Nya och tillfälliga skatteregler för 2021 innebär att man skattefritt får ge upp till 2000:- inkl. moms i gåva såsom julklapp till sina anställda.  För mer exakt juridisk information se Skatteverkets hemsida.

 

Gör nu så här:

Studera urvalet i din egen takt och låt dig frestas av allt det goda vi kan erbjuda, fyll i önskat antal av respektive produkt som du vill beställa. Du får automatiskt en bekräftelse skickad till dig att vi mottagit din beställning. Inom 24 timmar återkommer vi med ett ordererkännande. Kontrollera ordererkännandet noga och återkom snarast till oss om något inte stämmer.

Förra året var det ett otroligt tryck efter delikatesslådor och matgåvor. Alla inställda julbord gjorde att företagen valde att ge personliga julbord till sina anställda istället. För att hinna med så många beställningar som möjligt har vi i år därför infört minikvantiteter på respektive Delikatesslåda. Ni finner “Minsta beställning” på lådans sida.

Självklart så kan vi även ta fram unika lösningar på Delikatesslådor & matgåvor till jul då vi alltid packar julgåvorna & julklapparna efter beställning. Vi har inga färdigpackade matgåvor liggande på lager.

 

OBS! Vid beställningar understigande 2500 kr (exklusive moms och frakt) tillkommer en administrativ avgift på 300 kr exklusive moms.

Exklusiva lådor

OBS! Under perioden 1 januari – 31 december 2021 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor som innebär att personalen inte förmånsbeskattas för gåvor från sin arbetsgivare så länge gåvornas värde sammantaget inte överstiger 2 000 kr och att de inte lämnas i pengar. Reglerna träder i kraft 1 maj 2021 men gäller för hela året; . För mer exakt juridisk information se Skatteverkets hemsida.