Julgodis till personal, kunder & företag

Julgodis till personal, kunder & företag.

Julgodis till personal, kunder & företag har varje år varit en storsäljare hos Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor. Ser så ut även i år vilket inte förvånar oss då godis alltid har varit en traditionell julklapp att ge sina anställda och kunder.

Våra kunder finns över hela vårt avlånga land, från Ystad i söder till Kiruna i norr, och vi levererar både i tid och till platsen/platserna ni önskar.

Önskar ni en julhälsning bifogad i gåvan så kan vi även fixa detta. Det bästa och enklaste förfarandet är att ni som kund skickar er skrivna julhälsningarna till oss per post. Vill ni att vi skall ta fram er julhälsning behöver ni vara ute i god tid.

 

Vilka skatteregler gäller för julklappar till personalen? Julklappar till de anställda får kosta upp till 450 kronor inklusive moms per person. Maxbeloppet för Delikatesslådor & Julgodis blir exklusive moms  401 kr vid 12% moms (mat och konfekt). För övriga julpresenter blir maxbeloppet 360 kr exklusive moms. För mer exakt juridisk information se Skatteverkets hemsida.

 

Gör nu så här:
Studera urvalet i din egen takt och låt dig frestas av allt det goda vi kan erbjuda, fyll i önskat antal av respektive produkt som du vill beställa. Du får en bekräftelse skickad till dig att vi mottagit din beställning. Inom 24 timmar återkommer vi med ett ordererkännande. Kontrollera ordererkännandet noga och återkom snarast till oss om något är fel.