Julgodis till personal, kunder & företag

Julgodis till personal, kunder & företag.

Julgodis till personal, kunder & företag har varje år varit en storsäljare hos Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor. Populärast är Johanssons egenpackade godislådor/godiskorgar i trä fyllda med inslaget julgodis samt våra godissäckar i äkta juteväv med den förtryckta julhälsningen, God Jul,  samt rött sidenband runt säcken. Önskar ni en julhälsning bifogad i gåvan så kan vi även fixa detta. Det bästa och enklaste förfarandet är att ni som kund skickar er skrivna julhälsningarna till oss per post. Vill ni att vi skall ta fram er julhälsning behöver ni vara ute i god tid. Något som har blivit mycket populärt är att kunder vill ha en bränd julhälsning på trälådan. Detta kan vi givetvis fixa ifall ni är ute i god tid. Kontakta oss på info@smakfullreklam.se eller ring 0486-20280 för mer information.

 

Julgodis till personal, kunder & företag med eget tryck.

Önskar ni julgodis med ert eget tryck på förpackningen kan vi rekommendera Julsäckar med eget tryck, Belgiska chokladaskar med eget tryck, Choklad i trälådor med eget tryck. Även mer traditionell julchoklad som chokladaskar med julmotiv och kakor finner ni här. Tyvärr så brukar vårt lager ta slut ganska tidigt av dessa produkter så var ute i god tid.

 

 

Vilka skatteregler gäller för julklappar till personalen? Julklappar till de anställda får kosta upp till 500 kronor inklusive moms per person. Maxbeloppet för Delikatesslådor & Julgodis blir exklusive moms  446 kr vid 12% moms (mat och konfekt).  För mer exakt juridisk information se Skatteverkets hemsida.

 

 

Beställ julgodis till personal, kunder & företag.

Studera urvalet i din egen takt och låt dig frestas av allt det goda vi kan erbjuda, fyll i önskat antal av respektive produkt som du vill beställa. Du får en bekräftelse skickad till dig att vi mottagit din beställning. Inom 24 timmar återkommer vi med ett ordererkännande. Kontrollera ordererkännandet noga och återkom snarast till oss om något är fel.