Övriga populära julgåvor

Övriga populära julgåvor

Julklappstips till anställda och kunder

 

Här får ni massvis av förslag och julklapptips till anställda och kunder.

Vi har samlat en hel sida med olika typer av produkter som är populära julklappar. Eftersom det brukar vara en tidsödande uppgift att hitta rätt bland alla förslag har vi gjort jobbet åt er! Vi har handplockat ett antal julklappar som vi vet är uppskattade av både personal och kunder.

 

Bland förslagen finns allt från resväskor till ugnsformar och allt där emellan. Många kommer dessutom till ett fantastiskt kampanjpris långt under rekommenderat butikspris.

 

För att göra det så enkelt som möjligt för er levereras många av julklapparna i presentförpackning, vilket gör att det bara är att räcka över gåvan till mottagaren. I andra fall kan man välja att köpa till presentinslagning, vilket också förenklar ert arbete. Läs vad som står under just den julklappen som ni är intresserade av.

 

Leveranstiden är vanligtvis kort, ca 3-5 dagar. Vänta dock inte med att lägga er beställning då det brukar vara strykande åtgång på dessa julklappar. Säg bara till om ni önskar leveransen närmare jul så bokar vi upp julklapparna åt er och skickar dem när ni önskar.

 

Välkommen in på vår sida med julklappstips till anställda och bli inspirerad. Har ni några frågor eller funderingar så får ni gärna kontakta oss!