Julklappar från kända varumärken

Julklappar från kända varumärken

Julklappar från kända varumärken blir alltid uppskattade. Dels är det julklappar som alla känner igen och dessutom till mycket förmånliga priser. Vi har förhandlat oss till priser som ligger långt under rekommenderat butikspris på vissa av våra märkesvaror. Här hittar ni julgåvor från bland annat Sagaform och Ernst Kirchsteiger. Välj mellan ljuslyktor, knivset med högkvalitativt rostfritt stål, vinglas, stengods som serveringsskålar, ugnsformar samt muggar. Letar ni efter varma sköna plädar, vilket är vår absoluta storsäljare, det hittar ni här. Alla uppskattar att få en mysig pläd och är den dessutom packad i vacker presentkartong är det bara att överräcka gåvan direkt. Den som är matlagningsintresserad har verkligen kommit rätt! I år har vi fler köksprodukter än någonsin. Allt från grillbestick till vackra uppläggningsfat. Här kan även den mest kräsne hitta den rätta julklappen till anställda och kunder och vara säker på att mottagaren uppskattar gåvan.

 

Är det ändå svårt att bestämma sig för vilka julklappar från kända varumärken ni skall köpa in?

 

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor erbjuder en mängd olika present/gåvokort från olika leverantörer att välja mellan, i olika prisklasser. Några av dem levereras med en julklapp tillsammans med gåvokortet. Mottagaren får en gåva ihop med presentkortet, som ni bestämmer vilken, och får sedan beställa en egen vald julklapp på hemsidan som skickas hem till adressaten.  Vill ni låta er personal eller era kunder själva välja julklappen från företaget, då är gåvokort ett bra val.

 

Gör nu så här:

 

Studera urvalet i din egen takt och låt dig frestas av alla hårda paket vi kan erbjuda, fyll i önskat antal av respektive produkt som du vill beställa. Du får en bekräftelse skickad till dig att vi mottagit din beställning. Inom 24 timmar återkommer vi med ett ordererkännande. Kontrollera ordererkännandet noga och återkom snarast till oss om något är fel.

Självklart så kan vi även ta fram unika lösningar på julklappar och julgåvor till er om ni mot förmodan skulle sakna just den produkten ni är ute efter. Kontakta oss i god tid innan julklapparna skall levereras, så försöker vi hitta en lösning. Allt går oftast att lösa.

 

OBS! Vid beställningar understigande 2000 kr (exklusive moms och frakt) tillkommer en avgift på 300 kr exklusive moms.

 

Vilka skatteregler gäller för Julgåvor till personalen? Julklappar till de anställda får kosta upp till 450 kronor inklusive moms (360 kr exklusive moms). För mer exakt juridisk information se Skatteverkets hemsida.